Palvelut

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja sekä allas- että fysioterapian osalta. Toiminta- alueemme käsittää Virolahden, Miehikkälän ja Haminan kuntalaiset molempien terapiatoimien osalta.

Manuaalinen terapia on meidän vahvuus. Faskiahoidot, nivelkäsittelyt, kivunhoitoon sähkökipuhoidot, akupunktio, lämpöhoidot, hieronta ja kinesioteippauksen taidot meiltä löytyvät.

NeuroCryoStimulation (NCS) -hoito eli huippukylmähoito lievittää kipua ja poistaa tulehdusta.

Voimme vaikuttaa fascia-/ kalvokäsittelyillä kireyksiin saaden lihakset venyvimmiksi, kivun helpottumaan. Verenkierto ja liikkuvuus parenevat!

Akupunktio on ikivanha kiinalainen hoitomenetelmä. Nykyään hoitoa käytetään lähinnä kipuun, särkyyn sekä lihasten rentouttamiseen. Yleisimpiä hoitoindikaatioita ovat niska-hartiaseudun ja selän kiputilat, erilaiset päänsäryt sekä migreeni. Myös hyviä hoitotuloksia isojen nivelten kulumakipuihin.

Klassinen hieronta; HotStone-kuumakivikäsittelyt myös Virolahden omilla kivillä, pyterliitti; Osa- ja kokovartalohoidot;  Vyöhyketerapia;  Akupainanta

Lymfaterapian avulla poistetaan turvotusta ja vähennetään kipua. Se edistää vaurion paranemista ja on useasti käytetty mm. syövän, leikkausten, laskimotukosten ja säärihaavojen jälkihoitona.

Harjoitussalissa on laitteet terapeuttiseen harjoitteluun. Salia voi vuokrata myös ulkopuoliset kunnonkohottajat. 

Kinesioteippauksella vähennetään turvotusta ja käytetään lymfaterapiassa.